Nyheter

Swingkurs i Vestby fra 18.oktober

Vi starter opp med swingkurs i Vestby torsdag 18.oktober fra 20.00 – 21.00.
Kurset vil gå over 5 uker, og koster kun kr. 650,-
Vi håper på å se deg på swingkurs!

Kickoff 13. & 14. oktober

Vi inviterer alle våre dansere til Kickoff 13. og 14. oktober!

Dette er en helg med dansing både lørdag og søndag som passer for alt fra nybegynnere til godt erfarne konkurransedansere. Programmet er variert, og vil tilpasses de som overholder påmeldingsfristen som er søndag 7.oktober. Noen timer vil være delt inn etter nivå og alder, og noen timer vil være felles for alle dansere. Timene vil bestå av både teknikk og koreografi. Vi får besøk av Callum fra England som har vært hos oss flere ganger tidligere, og vi gleder oss til å få han på besøk igjen denne helgen. Våre egne trenere som dere kjenner vil selvfølgelig også være der denne helgen.

Vi håper på å se deg på kickoff 🙂

Påmelding kan gjøres HER

Dansekurs høst 2018

Vi starter opp kurs i Askim, Hurum og Vestby førstkommende uke – meld deg på idag! Vi har selvfølgelig gratis prøvetime disse stedene denne uken.

Gikk du glipp av kursoppstart i Oslo denne uken? Fortvil ikke, vi har fremdeles noen ledige plasser!

DANSEKURS HØSTEN 2018!

SAMSUNG CSC

Endelig har vi åpnet for påmelding til høstens dansekurs! Vi har gjort noen endringer i timeplanene fra forrige sesong, men vi har fremdeles et godt og variert tilbud for alle aldre, uavhengig av ferdighetsnivå. Vi starter opp kursene i uke 35 (Røa og Hovseter, samt konkurranse/Øvet-partiene på onsdager i Hurum) og i uke 36 (Askim, Hurum og Vestby).

Vi gleder oss til å se DEG på kurs!

For påmelding klikk HER eller benytt fanen helt øvert hvor det står «påmelding» og deretter «dansekurs».

For å se på timeplanene, kan du trykke under for å komme direkte til stedets timeplan (eller ved å bruke fanen over).

ASKIM     OSLO (RØA & HOVSETER)    HURUM    VESTBY

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe.

Siste mulighet for å melde seg på danseleir!

Vi har valgt å utvide fristen for våre dansere for å melde seg på danseleir, så om du enda ikke har gjort det, så må du gjøre det nå!
Kontakt oss dersom du har noen spørsmål 🙂

Photoshoot!

eSs Dans og Røa Danseklubb trenger flere bilder og videoer som kan brukes i forbindelse med promotering av eSs Dans på sosiale medier og på hjemmesiden vår, og i den anledning vil vi invitere alle våre dansere til en photoshoot. Vi trenger dansere i alle aldere (alt fra 3 år og oppover) og fra alle ferdighetsnivåer, jo flere dansere som stiller opp, desto bedre. Det vil både bli tatt gruppe- og enkeltbilder, samt at vi ønsker å filme koreografier enten som vi lærer der og da, eller som danserne kan fra før. Det er ikke sikkert at alle bilder/videoer vil bli brukt, da vi tar det som passer best. Vi ønsker også å intervjue noen dansere om danseskolen, hvorfor de danser, hvor lenge de har danset osv. som vil bli brukt i promoteringsvideoen. Det vil være våre egne dansere/trenere Bich Kieu (BK) og May Helén (Maya) som tar bildene og filmer, i tillegg vil Sølvi være tilstede.

Photoshooten vil være i treningslokalet vårt tirsdag 5. juni på Røa fra klokken 17.30 Til klokken 19.00 De aller minste vil være først ferdig, men alle må møte opp 17.30.
Antrekk: svart/hvitt (De små kan ha på seg det de vanligvis danser i)

Om du ønsker å være med på photoshooten, send en mail til klubbens mail: roea.dk@gmail.com og merk den med «Photoshoot». Skriv danserens navn, alder og parti i mailen. Danserens navn vil ikke publiseres med bildene. Ved å være med på photoshooten så samtykker du som forelder/foresatt til at vi kan bruke bilde og video av danseren i promotering av eSs Dans i sosiale medier, samt på hjemmesiden vår. Dersom du ønsker å se tidligere promoteringsbilder som har blitt brukt, se facebooksiden vår: facebook.com/EssDans

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss!
Røa Danseklubb: roea.dk@gmail.com

Husk påmelding til danseleir!

Påmelding- og betalingsfrist for å være med på danseleir 2018 nærmer seg med stormskritt – 1.juni!

Om du lurer på hva vi gjør, ta en titt på denne mini-videoen fra danseleir 2017 😀

Nå skjer det mye fremover – Dansekonkurranser, Danseshow og Danseleir!

Hei alle sammen! Nå skjer det mye fremover, dansekonkurranser, danseshow (avslutninger) og ikke minst årets høydepunkt: Danseleir 2018!
Vi vil minne om at dansekonkurransen lørdag 14.april er flyttet til Skedsmohallen! Fikk du ikke mulighet til å stille den dagen? Fortvil ikke, NM er rett rundt hjørnet, 5. og 6.mai, og vi håper at alle våre elever deltar og skaper god stemning sammen med oss! Påmelding gjøres via denne siden: https://medlem.deltager.no/dansing/nm2018 🙂

Vi arrangerer også danseshow for alle våre kurssteder, og påmelding gjøres via skjemaet som ligger under påmelding – danseshow, og vi gleder oss til å vise frem alt vi har lært denne sesongen. Om dere kan bidra med noe som helst, så blir både klubben og danseskolen veldig glade for dette.

Så til årets store begivenhet – nemlig danseleir 2018. Den blir arrangert på Hurdalsjøen hotell, 12-15.august, hvor vi får besøk av Charlotte fra England som har vært hos oss flere ganger tidligere, og selvfølgelig vil våre egne trenere også ha undervisning. Dette er noe alle som har gått nybegynnerkurs eller som har danset i flere år kan være med på, da vi legger opp timene slik at de er varierte og passer for alle nivåer, både i fellestimer og i delte timer. Vi gleder oss til å se dere på det danserne som har vært med tidligere kaller for «Verdens BESTE danseleir». Påmelding gjøres HER

PS! Vi har en egen facebook-gruppe for danserne våre og foreldre/foresatte som har dansere hos oss. Trykk på «Bli medlem» så vil en av facebookadministratorene våre godkjenne deg som medlem. Gruppen finner du HER. Her legger vi ut kommende arrangementer, og intern informasjon 🙂

NYTT KURS PÅ TORSDAGER PÅ RØA SAMFUNNSHUS VEST

Vi starter opp nytt kurs med Koreografi og Show på torsdager på Røa fra 17.00-18.00
Kursstart for dette partiet vil være 5.april – Meld deg på idag!

Dette er et parti som passer for alle, uansett om du har danset tidligere eller ikke, om du går på andre partier eller dersom du gikk glipp av kursstart.

Påmelding gjøres gjennom påmeldingskjemaet som ligger under «Påmelding» og deretter «Dansekurs».

Dette kurset vil vare 5 uker, og koster 600,-

Dersom dere skulle ha noen spørsmål, kontakt Sølvi (silvi@essdans.no) 🙂

Dansekonkurranse 14.april

20180210_135334

Lørdag 14.april er det dansekonkurranse i Skedsmohallen, og alle som kan den raske dansen rundt gulvet kan være med!
Vi gleder oss til god konkurransestemning og til å se så mange som mulig av våre dansere på gulvet denne dagen!
Dersom danseren ikke har konkurrert tidligere så meldes danseren på i rekrutteringsklassen.
Om dere har noen spørsmål, ta kontakt med Sølvi (silvi@essdans.no) eller klubben (roea.dk@gmail.com)
Påmelding kan gjøres HER. Husk at påmeldingsfristen er mandag 10.04.08 klokken 17.00

PS! Dersom dere ikke har anledning til å være med denne dagen, så anbefaler vi å holde av lørdag og søndag 4. og 5.mai, da det arrangeres FDJ 4/NM denne helgen, og vi ønsker at så mange av våre dansere stiller denne helgen! Mer informasjon angående FDJ 4/NM kommer nærmere.

PS#2! Husk å melde dere på dansehelgen 7. og 8. april, påmelding gjøres HER

Vi vil også minne om at neste uke er det påskeferie for alle stedene, noe som betyr ingen dans den uken.

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN! 🙂

 

VERV EN VENN

vinn flotte premier!