Nyheter

Danseleir 2019

Snart er det tid for danseleir 2019, og vi gleder oss veldig! Den blir arrangert på Hurdalsjøen hotell, 4-7 .august, hvor vi får besøk av en engelsk trener som har vært hos oss flere ganger tidligere. Selvfølgelig vil våre egne trenere også ha undervisning og være tilstede under hele leiren.

Dette er noe alle som har gått nybegynnerkurs eller som har danset i flere år kan være med på, da vi legger opp timene slik at de er varierte og passer for alle nivåer, både i fellestimer og i delte timer. Vi gleder oss til å se dere på det danserne som har vært med tidligere kaller for «Verdens BESTE danseleir». Påmelding gjøres HER

Her er en liten video som viser hvor gøy vi har det på leir!


Årsmøte Røa Danseklubb


Det innkalles herved til årsmøte i Røa danseklubb

Tid; Tirsdag 26. mars 2019 kl. 19
Sted; Røa Samfunnshus, rom 10 Tore Hals Mejdells vei 8, 0751 Oslo

Saksliste;1. Godkjenne de stemmeberettigede. (Stemmeberettigede er medlemmer over 15 år som har værtmedlem lenger enn 1 måned -men alle som vil kan møte).
2. Godkjenne innkalling og saksliste.
3. Velge dirigent, sekretær, samt 2 representanter til å underskrive protokollen.
4. Behandle årsmelding.
5. Behandle revidert årsregnskap.
6. Behandle innkomne forslag og saker.
7. Fastsette medlemskontingent.
8. Vedta budsjett.
9. Behandle klubbens organisasjonsplan.
10. Valg

Velkommen!

NYHET! GRATIS PRØVETIME OGSÅ I UKE 5

Denne uken har vi tatt imot mange danseglade barn, unge og voksne på våre gratis prøvetimer 😀 Hvis du ikke fikk med deg kursstart, så har vi en fantastisk nyhet; vi har noen ledige plasser igjen, og tilbyr derfor gratis prøvetimer på alle våre kurs neste uke (uke 5) også! Vi har også en vervekampanje på gang, og alle som verver får en premie – jo flere du verver desto kulere premie får du!

Mer om vervekampanjen vår finner du HER

Vi gleder oss til å ta imot enda flere danseglade barn, unge og voksne til uken! Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Neste uke starter vi opp!

Nå er det endelig snart klart for kursstart både i Oslo, Vestby, Sætre og Askim! Vi starter opp neste uke (uke 4), og det er gratis prøvetime hele uken! Så nå er det bare å melde seg på for å sikre seg plass. Vi gleder oss til å se nye og kjente dansere på gulvet – vi har nye koreografier på alle partier og selvfølgelig ny musikk!

Har du spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Vi ses på dansegulvet 🙂

Åpen dag på Røa!


Vi inviterer alle til å ta med seg en venn på åpen dag! Her vil du få en lynkjapp introduksjon til noen av timene våre, og alt er selvsagt gratis! Timene varer i 30 minutter, og mellom timene så vil det bli servert gratis vafler til alle som har deltatt. Vi ønsker alle velkommen, og minner samtidig om at vi har kursstart i uke 4, så husk å melde dere på.

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på, vi hjelper deg gjerne
Sølvi Heimdal: silvi@essdans.no – 90726947
Røa Danseklubb: roea.dk@gmail.com

Kickoff 12. og 13. januar

Vi vil invitere alle våre dansere til en brakstart på vårens dansesesong!
12. og 13. januar arrangerer vi kickoff hvor vi har leid inn Charlotte fra England som har vært hos oss flere ganger tidligere. Det blir varierte timer med både fellestimer og timer delt inn etter nivå, så en slik kickoff passer for både nybegynnere og de som har danset «i evigheter» 🙂
Påmelding gjøres via skjemaet under fanen «påmelding» –  «Kickoff»
Vi gleder oss til å se dere alle på dansegulvet igjen!

Påmelding til vårens dansekurs er ÅPEN!

Vi har endelig åpnet påmelding til vårens dansekurs! Vi ønsker alle sammen, både nye og godt drevne dansere velkommen til en ny sesong hos oss. Vi starter opp i uke 3 (kun freestyle & slow partier Oslo-tirsdager og Hurum-onsdager) og uke 4 for alle andre steder og kurs.
Sjekk ut våre timeplaner, og meld deg på kurset som passer for deg eller din danser – Vi har prøvetimer for alle nye dansere i oppstartsuken (uke 4).
Vi minner også på at vi har en vervekampanje med premie til alle som verver en eller flere dansere som fortsetter på kurs. Mer om vervekampanjen kan du lese HER.

Påmeldingsskjemaet finner du under fanen «påmelding – dansekurs» eller HER

Timeplan:

   OSLO  –  HURUM   –   ASKIM    –   VESTBY

Dersom du skulle ha noen spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss
Sølvi Heimdal: silvi@essdans.no – 90726947
Røa Danseklubb: roea.dk@gmail.com

Etteranmelding til klubbkonkurranse og danseshow

Vi har nå åpnet for etteranmeldinger til klubbkonkurranse og danseshow – vær raske med å melde dere på!

Skulle du ha spørsmål, ta kontakt med oss 🙂 Ses til helgen! 🙂

Klubbkonkurranse og Danseshow!

Endelig er tiden inne for årets klubbkonkurranse og sesongens danseshow!
Påmelding og informasjon om danseshow finner du under «påmelding» – «Danseshow».
Vi arrangerer også en egen klubbkonkurranse for våre dansere, søndag 09.desember i Oslo (rett etter danseshowet i Oslo). Her kan alle være med, uansett om du er 3 år eller danse-foresatt, om du har konkurrert tidligere eller ikke – Dette blir kjempegøy! Påmelding til klubbkonkurransen finner du under «påmelding» – «Klubbkonkurranse». Påmeldings- og betalingsfristen er 02.desember.
Har du noen spørsmål, så ta kontakt med klubben via mail, roea.dk@gmail.com eller Sølvi via mail silvi@essdans.no

Dancer of the year!

Snart er det tid for årets siste konkurranse, 24. Og 25. November 🌟 Styret i klubben har bestemt at de ønsker å sponse alle våre dansere som aldri har konkurrert før, med gratis deltagelse denne konkurransen🌟 Mail har blitt sendt ut, men ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!🌟 Mailen til Røa danseklubb er roea.dk@gmail.com

Ps! Har du ikke mulighet til å være med denne konkurransen, så har styret også bestemt å sponse de som aldri har konkurrert før, med gratis deltagelse på konkurransen den 9.februar 2019 😊 (Obs! Danseren kan kun benytte seg av gratis deltagelse på én av disse to konkurransene)

VERV EN VENN

vinn flotte premier!