Nyheter

Åpen dag i Sætre er flyttet!

 

Timeplanen denne dagen blir 17.00-18.00 Dans og moro! 18.00-18.30 PIZZA! Øvrt partiene har vanlig trening etter dette

GRATIS ÅPEN KVELD OSLO OG SÆTRE!

Vi ønsker å starte høstsesongen litt anderledes i år, og arrangerer derfor GRATIS åpen kveld både i Sætre og i Oslo!

Oslo: Røa Samfunnshus Vest 2. etg. – DATO: 27.08
Sætre: Sætrehallen, store speisal – DATO 19.08


Dette arrangementet er for de som aldri har satt sine ben i en dansesal før, og for de som har danset i mange mange år. Dette blir en kveld med varierte danser, ny musikk og mye moro! Ta med deg så mange venner du kan!

Det vil også være gratis pizza etter hver time! Timeplanen er som følger:
kl. 17.00 – ca. 18.30 1.-3. klasse
PIZZA
Kl. 19.00 – ca 20.30 Fra 4. klasse
PIZZA

På grunn av Covid-19 situasjonen, så har vi begrensede plasser, og ber om at påmelding sendes til roea.dk@gmail.com med emnefelt «åpen dag -sted-«. Skriv også gjerne hvor mange venner du skal ha med deg så vi kan beregne hvor mye pizza vi skal bestille, og evt. allergier.

VI GLEDER OSS!

Støtt oss på Spleis!

Fordi vi mistet all dugnadsinntekt denne sesongen, og ikke fikk avlyst lokaler når vi måtte stenge for en periode, så har vi opprettet en Spleis som sesongens dugnad. Pengene vi får inn vil gå til å opprettholde dansetilbudet vårt for store, små og voksne til høsten. Vi håper du vil støtte oss, og ingen beløp er for små – vi setter stor pris på all støtte! <3

https://spleis.no/essdans

Med vennlig hilsen Ess Dans Røa Dk Teamet

Vi åpner opp mer / Sjekk mailen deres

Hei alle sammen! Etter de nye reglene fra myndighetenene nå så kan vi være flere i en sal, så lenge det holdes minst 1 meters avstand. Vi har sendt ut mail til dere alle som dere skal ha fått, med mer informasjon om hvordan vi løser dette.

 

Har du ikke fått mail fra Sølvi Heimdal angående dette, så ta kontakt med henne på mail; silviessdans@gmail.com eller på mobil.

Årsmøte i Røa Danseklubb

Det innkalles herved til årsmøte i Røa danseklubb

Tid; Tirsdag 09.juni 2020 kl. 19

Sted; Røa Samfunnshus, 2.etg., og via Zoom for de som ikke kan møte opp fysisk men vil være med. Husk å sende mail til klubben roea.dk@gmail.com dersom du ønsker zoom link.

Tore Hals Mejdells vei 8, 0751 Oslo

Saksliste;

  1. Godkjenne de stemmeberettigede. (Stemmeberettigede er medlemmer over 15 år som har vært medlem lenger enn 1 måned – men alle som vil kan møte).
  2. Godkjenne innkalling og saksliste.
  3. Velge dirigent, sekretær, samt 2 representanter til å underskrive protokollen.
  4. Behandle årsmelding.
  5. Behandle revidert årsregnskap.
  6. Behandle innkomne forslag og saker.
  7. Fastsette medlemskontingent.
  8. Vedta budsjett.
  9. Behandle klubbens organisasjonsplan.
  10. Valg

Velkommen!

Hilsen styret

Påmelding til høstsesongen!

 

Vi har endelig åpnet påmeldingen til høstsesongen! Vi har tatt høyde for flere scenarier, og håper sterkt på at vi kan se alle danseglade barn, unge og voksne samlet på dansegulvet igjen til høsten❤

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål!😊

 

 

Treningsoppstart!

Endelig har vi startet med trening igjen, men kun i Oslo og Sætre. Timene er fra 1.- 3.klasse, fra 4.klasse, konkurransedansere og hiphop. Vi følger myndighetenes regler, og har kun lov til å ha 4 dansere om gangen, men vi vil rullere på hvem som får være med ut fra påmeldinger til timene. Dersom du ønsker å være med på en time så må det sendes mail til silviessdans@gmail.com om hvilken time du ønsker og du MÅ ha fått bekreftelse før du kan møte opp til timen. Påmelding gjøres i god tid før ønsket time. Vi minner også om at bekreftelse til en time ikke gjelder mer enn den enkelttimen du sender mail om – ønsker du time uken etter eller for en annen dag så må det sendes ny mail og du må få bekreftelse på denne også. Vi jobber også med å se på mulighetene for nettundervisning, dere vil evt. Få mail om dette 🙂

Ta vare på hverandre og hold dere friske😊

Påskeferie og treningsvideoer

Da var det påskeferie, som betyr at vi ikke har noen trening. Selv om treningene er avlyste i tillegg på grunn av coronaviruset inntil videre, så kan du fremdeles trene hjemme! Maya og BK har laget noen treningsvideoer som vi legger til under her som hele familien kan gjøre sammen! 🙂 Det vil også komme flere videoer dersom vi ikke får åpnet for at vi kan komme igang i danselokalene våre etter påske. Mer informasjon om dette vil bli publisert i påsken etter 8.april.

Her har dere noen isolasjons og koordinasjonsøvelser dere kan prøve. Det er vanskeligere enn det ser ut som 🙂

Her er en tøyevideo med BK for å komme ned i boxsplit – Send oss gjerne dine før og etter bilder!

Dette er styrkeøktvideo med Maya, hvor du får trent hele kroppen, og litt jazz/ballett teknikk er også sneket inn i noen av øvelsene!

Vi ønsker dere en riktig god påskeferie, ta vare på hverandre og lykke til med treningen!

VERV EN VENN

vinn flotte premier!